Kuman iskren: Golman nas je spasao

Svetski sport - Četvrtak 05.11.2020 - 14:11

Trener Barselone Ronald Kuman nije u potpunosti zadovoljan igrom svog tima, uprkos pobedi nad kijevskim Dinamom.

"Moramo da igramo bolje" FOTO: Reuters
Katalonci su slavili na Nou Kampu u trećem kolu Lige šampiona sa 2:1 i došli do maksimalnih devet bodova.
 
"Tri utakmice - tri pobede. To je dobro. Ali, moramo da igramo bolje. Posebno u periodima kada nemamo loptu u svom posedu. U tome nismo bili kvalitetni. Ukoliko igramo visok presing, to moramo da radimo svi zajedno", jasan je Kuman.
 
Barsa je trijumfovala pogocima Lionela Mesija iz penala u petom i Đerara Pikea u 65. minutu. Ukrajinci su postigli gol u 75. preko Viktora Cigankova, ali su imali još nekoliko prilika da izbegnu poraz.
 
"Dobro smo otvorili meč, brzo poveli i imali još nekoliko šansi. Ipak, kako je vreme odmicalo tako smo gubili kontrolu. Rival je počeo da niže prilike, ali je naš golman bio fantastičan. Spasao nas je u nekoliko situacija. Pokazao je koliko je dobar i da je u vrhunskoj formi", zaključio je Holanđanin.
 
Kumanov tim lider je grupe G. U slučaju trijumfa u Kijevu u sledećoj rundi, obezbediće plasman u osminu finala dva kola pre kraja grupne faze.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: