Lakazet: FA kup za spas sezone

Svetski sport - Subota 01.08.2020 - 15:40

Fudbaler Arsenala Aleksandr Lakazet rekao je da su saigrači i on izuzetno uzbuđeni pred duel sa Čelsijem u finalu FA kupa.

 Arsenal je rekorder po broju trofeja u FA kupu FOTO: AP Arsenal je rekorder po broju trofeja u FA kupu FOTO: AP
Susret između dva londonska kluba na programu je od 18.30 na „Vembliju“ i možete da ga pratite na Sport Klubu 1.
 
’Tobdžije’ su sezonu u Premijer ligi završile na osmom mestu, a titula u FA kupu im je potrebna da bi obezbedili mesto u Ligi Evrope naredne sezone. Arsenal je, inače, rekorder po broju trofeja u FA kupu, pošto ih ima 13.
 
„Propustili smo da ostvarimo nekoliko ciljeva. Bila je ovo čudna sezona. Imali smo dugu pauzu, promenili smo menadžera, imali smo drugačije igrače. Bila je ovo teška sezona, možda i najteža u mojoj karijeri, ali znam da sam naučio mnogo. FA kup nam mnogo znači, a ja sam došao u Arsenal da bih osvajao trofeje. Uzbuđeni smo i želimo da spasemo sezonu“, istakao je Lakazet.
 
S druge strane, Čelsi se kroz Premijer ligu izborio za plasman u Ligu šampiona naredne sezone, pošto je zauzeo četvrto mesto. Tokom istorije, ’Plavci’ su osam puta osvajali FA kup.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: