Lebron održao čas Janisu i Baksima VIDEO

Svetski sport - Subota 07.03.2020 - 12:09

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Milvoki Bakse 113:103.

Briljirao u napadu ali i u odbrani FOTO: Getty Images Briljirao u napadu ali i u odbrani FOTO: Getty Images
Dugo iščekivani duel dve najbolje plasirane ekipe u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu nije razočarao.
 
Lebron Džejms i Janis Adetokumbo vodili su veliku borbu na terenu, a na kraju je kao pobednik izašao iskusni "kralj".
 
Ne samo što je briljirao u napadu, Džejms je podsetio sve na to kakvu odbranu može da igra kada je maksimalno motivisan.
 
Lejkersi su od treće četvrtine preuzeli kontrolu nad utakmicom, tokom ovog perioda imali su i petnaest poena prednosti, međutim Baksi su uspeli da se vrate u poslednjoj deonici.
 
Milvoki je na pet minuta do kraja bio na svega pet poena zaostatka, ali nisu uspeli da u završnici unesu dramu. Džejms i Dejvis su preuzeli stvari u svoje ruke i priveli su utakmicu kraju.
 
Lebron je bio i najefikasniji na utakmici sa 37 poena (12/21), osam skokova, osam asistencija i tri ukradene lopte. Pratio ga je Entoni Dejvis sa 30 poena i devet skokova, dok je Kajl Kuzma imao 11 poena i osam uhvaćenih lopti.
 
U poraženom sastavu Adetokumbo je ostvario učinak od 32 poena, 11 skokova i šest asistencija, Midlton je podbacio sa 12 poena (5/19), dok je Donte Divinčenco meč završio sa 17.
 
Ovo je bila 48. pobeda Lejkersa, odnosno deseti poraz Baksa u sezoni.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: