Lebron skroman posle NBA rekorda

Svetski sport - Sreda 09.09.2020 - 11:49

Lebron Džejms oborio je novi NBA rekord u poteri za svojom četvrtom titulom u karijeri.

Niko u istoriji lige nije ostvario toliko plej-of pobeda FOTO: AP Niko u istoriji lige nije ostvario toliko plej-of pobeda FOTO: AP
Niko u istoriji lige nije ostvario toliko plej-of pobeda kao krilo Los Anđeles Lejkersa.
 
Lebron je u trijumfu Lejkersa nad Hjuston Rokitsima 112:102 za 2-1 u polufinalu Zapada stigao do 162. plej-of pobede.
 
Nadmašio je bivšeg pleja "jezeraša" Dereka Fišera.
 
"Počastvovan sam. Nikad nisam sanjao o tome. Znati istoriju ove igre, koju sam gledao dok sam rastao, pratio plej-ofove, gledao toliko dominantnih igrača, toliko dominantnih timova, gledao ko dobija serija, i znati da sedim na vrhu kao pojedinac sa najviše pobeda me čini počastvovanim. NIkad nisam došao u ligu ili kao klinac pričao da želim da imam najviše plej-of pobeda. Uvek sam govorio da želim da budem deo pobedničke kulture, igrač koji pobeđuje i radi šta god je potrebno da pomogne svojim saigračima i ovo je rezultat toga", rekao je Džejms.
 
"To se ne bi dogodilo bez mojih saigrača tokom svih godina, trenera, dečaka koji dodaju lopte, generalnih menadžera, vlasnika – svih. Svi imaju ruke u tome, jer smo deo procesa. Bez obzira da li je Klivlend, Majami ili Lejkersi, bio sam deo tri sjajne organizacije koje su mi dozvolile da budem deo istorije", dodao je Lebron.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: