Liverpul ne dovodi Šaćirija u Beograd zbog političke tenzije?

Svetski sport - Petak 21.09.2018 - 08:28

Švajcarski reprezentativac Džerdan Šaćiri, rođen u Gnjilanu, mogao bi da propusti gostovanje u Beogradu Crvenoj zvezdi u utakmici C grupe Lige šampiona.

Šaćiri ne dolazi u Beograd? FOTO: Getty Images Šaćiri ne dolazi u Beograd? FOTO: Getty Images
Kako prenosi "Goal.com", Liverpul razmatra da za meč u novembru ostavi Šaćirija u Engleskoj kako ne bi rizikovao potencijalnu političku tenziju.
 
Još uvek su sveža sećanja na Šaćirijevu proslavu gola protiv Srbije (2:1) na Mundijalu u Rusiji kada je rukama pokazivao albanskog orla, na istom meču imao je na kopačkama kosovsku zastavu, pa bi zbog toga sigurno trpeo veliki pritisak više od 50.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić". 
 
Zato su u klubu sa "Enfilda" veoma oprezni i hoće da izbegnu bilo kakve kontroverze, iako je Šaćiri trenutno u drugom planu kod menadžera Jirgena Klopa. 
 
Englezi podsećaju na izjavu generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je, u slučaju dolaska Šaćirija u Beograd, dužnost kluba da sve prođe u najboljem redu, ali i da veruje da će 25-godišnji fudbaler biti "manji od makovog zrna". 
 
Utakmica između Crvene zvezde i Liverpula igra se 6. novembra u 4. kolu Lige šampiona.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: