Liverpul slomio KPR za pola sata

Svetski sport - Ponedeljak 31.12.2012 - 10:46

Fudbaleri Liverupula lako su osvojio tri boda u poslednjem meču 20. kola Premijer lige, pobedili su Kvins Park Rendžers sa 3:0 u Londonu.

Liverpul slomio KPR za pola sata Liverpul slomio KPR za pola sata

"Redsi" su meč rešili golovima u prvih pola sata utakmice,. dvostruki strelac bio je Luis Suares, dok je treći gol postigao Danijel Ager na asistenciju Stivena Džerarda.

Liverpul je ostvario četvrtu pobedu u poslednjih šest kola i primakao se ekipama koje se bore za plasman u Evropu. Ima 28 bodova, pet manje od Arsenala, Evertona i VBA, a jedan od Stouk Sitija.

Liverpul je konačno našao rivala sa kojim može da se "igra". Bez trenera Brendana Rodžersa "redsi" su ekspresno rešili duel sa KPR-om, koji je sve dalje od opstanka u Premijeršipšu.

Meč je rešio Luis Suares za samo šest minuta. Prvo je u desetom minutu posle dodavanja Džordana Hendersona prošao kroz odbranu rivala i gurnuo loptu pored nemoćnog Žulija Cezara.

Samo šest minuta ponovo je savladao Brazilca, prošao je po desnoj strani, asistirao u sredinu, ali mu se lopta vratila, te je sam ubacio u gol.

Pobedu je potvrdio štoper Danijel Ager koji je u 28. minutu glavom zatresao mrežu rivala nakon centaršuta Stivena Džerarda posle akcije iz kornera sa desne strane.

KPR je poražen 12. put ove sezone, treći put u nizu i ostao je prikucan za dno tabele sa samo deset bodova. Ranije u nedelju Čelsi je golovima Frenka Lamparda pobedio Everton sa 2:1 u Liverpulu.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: