LŠ: Barsa se provukla, Bajern u Torinu overio polufinale

Svetski sport - Četvrtak 11.04.2013 - 16:19

PSŽ poveo u 50. minutu, ali je izjednačenje i prolaz u sledeću rundu Barseloni obezbedio Pedro u 71. Bavarci slavili sa 2:0 protiv Juventusa.

Fudbaleri Barselone i Bajerna plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su večeras u revanš mečevima četvrtfinala eliminisali Pari Sen Žermen i Juventus.

Barselona je na Kamp nou remizirala sa Parižanima 1:1, ali je prošla dalje zahvaljujući većem broju postignutih golova u prvom meču na Parku prinčeva 2:2.

Gosti su poveli pogotkom Argentinca Havijera Pastorea u 50, a izjednačio je Pedro Rodrigez u 71, samo devet minuta nakon što je "roviti" Lionel Mesi ušao u igru.

U Torinu je Juventus napadao, ali su Bavarci preko Marija Mandžukića u 63. i njegove zamene Klaudija Pizara u 90. minutu došli do trijumfa od 2:0, identičnog kao pre šest dana u Minhenu.

Sinoć su plasman među četiri najbolje ekipe u Evropi izborili Real Madrid i Borusija Dortmund.

Žreb za polufinale održaće se u petak u Nionu.
 

Tanjug

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: