LŠ: Juventus srušio Mančester junajted na „Old Trafordu“

Svetski sport - Sreda 24.10.2018 - 09:06

Juventus je završio posao u fazi po grupama Lige šampiona. “Stara dama” je u trećem kolu na “Old Trafordu” savladala Mančester junajted 1:0 (1:0). Strelac jedinog gola u 17. minutu bio je Paulo Dibala.

Juventus završio posao u fazi po grupama FOTO: EPA Juventus završio posao u fazi po grupama FOTO: EPA
Italijanski klub je sa tri pobede iz sva tri meča praktično obezbedio prvo mesto, dok će se Junajted, Valensija i Jang Bojs u Grupi H boriti za drugo mesto. Tim Žozea Murinja bio je podređen u većem delu utakmice protiv torinskog kluba. “Crveni đavoli” su u drugom poluvremenu bili na korak do izjednačenja kao je Pol Pogba pogodio stativu, ali to je praktično sve što su uspeli da urade. Meč je obeležio i drugi povratak Kristijana Ronalda na “Old Traford” od kako više nije igrač Junajteda. Prvi put je 2013. trijufmovao sa Real Madridom, a sada je i sa “starom damom” odneo pobedu. Nemanja Matić je pružio dobru partiju tokom svih 90 minuta za engleski tim.
 
Ajaks je golom Nasrija Mazaruija u 92. minutu pobedio Benfiku (1:0). Dušan Tadić je za klub iz Amsterdama odigrao ceo meč, kao i Ljubomir Fejsa za Benfiku. Andrija Živković nije ulazio sa klupe lisabonskog kluba. Roma je sa dva gola Edina Džeka i jednim pogotkom Undera srušila na “Olimpiku” CSKA Moskvu (3:0). Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov zbog povrede nije igrao za rimsku ekipu. Real Mad se kod kuće mučio s Viktorijom Plzenj (2:1). Iako je golovima Marsela i Benzeme već u 55. minutu vodio sa 2:0, drama je usledila kada je Hrosovski u 79. smanjio na 2:1. Do kraja su gosti uspeli da napadnu madridsku ekipu koja je ipak sačuvala prednost.
 
Rezultati
 
Grupa E
 
AEK – Bajern 0:2
 
Ajaks – Benfika 1:0
 
Tabela: Ajaks 7, Bajern 7, Benfika 3, AEK 0.
 
Grupa F
 
Šahtjor – Mančester Siti 0:3
 
Hofenhajm – Olimpik Lion 3:3
 
Tabela: Mančester siti 6, Olimpik Lion 5, Šahtjor 2, Hofenhajm 2.
 
Grupa G
 
Real Madrid – Viktorija Plzenj 2:1
 
Roma – CSKA Moskva 3:0
 
Tabela: Roma 6, Real Madrid 6, CSKA Moskva 4, Viktorija Plzenj 1.
 
Grupa H
 
Jang Bojs – Valensija 1:1
 
Mančester junajted – Juventus 0:1
 
Tabela: Juventus 9, Mančester junajted 4, Valensija 2, Jang Bojs 1.
Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: