Marka: Samo tri igrača uz Murinja

Svetski sport - Utorak 07.05.2013 - 17:02

Žoze Murinjo već neko vreme ne uspeva da obuzda strasti u svlačionici Real Madrida, a “Marka” piše da su samo trojica igrača bezuslovno na njegovoj strani.

Marka: Samo tri igrača uz Murinja Marka: Samo tri igrača uz Murinja

To su golman Dijego Lopes, Majkl Esijen i Luka Modrića.

Sa ostalim fudbalerima Murinjov odnos je pogoršan, u većoj ili manjoj meri, pa čak i sa mladim štoperom Varanom, kojeg je Portugalac lansirao u prvi tim. Sve to događa se nešto manje od dve nedelje pred finale Kupa Kralja as Atletiko Madridom, a predsednik Florentino Peres apeluje na jedinstvo u klubu.

“Moramo da budemo kao jedan zbog naših navijača, naši fudbaleri tako će se i ponašati. Real Madrid crpi energiju i snagu iz strasti navijača, uvek im dugujemo. Uskoro nam predstoji novi izazov – finale Kupa Kralja”, rekao je Peres.

Kakav god da bude ishod tog finala, sve je izvesnije da će Žoze Murinjo napustiti ‘kraljevski’ klub na leto.

Izjave u kojima se vidi da nisu baš u dobrim odnosima sa trenerom nedavno su dali Ronaldo i Pepe, a spekuliše se da je pobuna u svlačionici dostigla vrhunac u petak.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: