Marokanac drži ključ, ako ode, Barsa kupuje napadača ove zime!

Svetski sport - Sreda 09.01.2019 - 11:39

Još nisu sigurni ko će biti naslednik Suareza, ali možda će neke stvari morati da ubrzaju, već ove zime...

Traži se alternativa za Suareza FOTO: EPA Traži se alternativa za Suareza FOTO: EPA
Barselona je završila dva letnja transfera, u pitanju su Rabio i Todibo koji će kao slobodni igrači stići na "Kamp Nou", ali moglo bi se desiti da klub krene u kupovinu napadača ove zime.
 
Naime, ako Sevilja odvede šest meseci pre isteka ugovora Munira, onda Katalonci moraju da reaguju i da kupe napadača. To neće biti mlađi igrač već neko ko bi predstavljao alternativu za Suareza i bio džoker.
 
Prvo ime je Fernando Ljorente, Totenhem bi ga prodao za pet miliona evra, Bask ima dve mogućnosti, da se vrati u svoj Bilbao ili da dođe u Barselonu gde bi imao mogućnost da osvaja trofeje.
 
Ova druga varijanta je izvesnija, jer u Bilbaou navijači ne žele "Kralja lavova" zbog okolnosti pod kojima je napustio klub 2012. i kao slobodan igrač otišao u Juventus.
 
Druga mogućnost je Kevin Gameiro, ali teško da će mu Valensija dati dozvolu, uz to verovatno bi tražili previše novca. Ni u Barsi nisu zagrejani, nije u formi.
 
Morata bi mogao eventualno na pozajmicu sa pravom otkupa, ali čitava priča je komplikovana, Čelsi bi tražio nešto u zamenu, čini se da ne postoji prostor za dogovor.
 
Pjontek je senzacija u Seriji A, ako bi Barselona uložila 40 miliona evra u Poljaka to bi značilo kupovinu koja je predviđena za leto, a Blaugrana još nije sigurna da je ovaj napadač materijal za njih.
 
I na kraju Timo Verner. U njega bi uložili novac, hoće ga i Real, no, Lajpcig ne želi da ga pusti ove zime, iako nemački reprezentativac svim silama hoće da napusti klub.
 
Ima ugovor do 2020. ući će u poslednju godinu narednog leta, a Nemci traže 50 miliona evra što je previše, ako mu do kraja ugovora ostane 12 meseci. Ali Red Bul ima novac i neće odustati.
 
U Barsi razmišljaju, ali čini se da je Ljorente ako pristane, kupovina po meri, mali rizik, mali novac, iskusan igrač koji pristaje da sedi na klupi...
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: