Mesi: Ekipa je ljuta zbog loših rezultata

Svetski sport - Nedelja 30.09.2018 - 13:10

Kapiten fudbalera Barselone Lionel Mesi rekao je da je ekipa ljuta zbog loših rezultata u poslednje tri utakmice.

Odbrana mora da se popravi FOTO: Getty Images Odbrana mora da se popravi FOTO: Getty Images
Barselona je juče na svom terenu odigrala nerešeno 1:1 protiv Atletik Bilbaa i bez pobede je treću utakmicu uzastopno, posle poraza od Leganesa (1:2) i remija sa Đironom (2:2) prošlog vikenda.
 
"Nismo zabrinuti zbog duge sezone, tek je počela, već smo ljuti zbog nedavnih rezultata. Nismo očekivali takve rezultate. Protiv Leganesa smo igrali dobro u prvom poluvremenu ali smo izgubili, a protiv Atletika smo napravili brojne šanse ali ih nismo iskoristili", rekao je Mesi španskim medijima.
 
Posle sedam kola u Primeri Barselona i Real Madrid na vodećim pozicijama imaju po 14 bodova, a trećeplasirana Sevilja ima 13.
 
Barselona je primila osam golova u prvih sedam utakmica, a Mesi smatra da ekipa mora da popravi igru u odbrani.
 
"Prošle godine jedva da smo primali golove, a ekipe nam sada daju golove iz prvih šuteva. Ne možemo da dozvolimo da primamo golove na svakoj utakmici", naveo je argentinski fudbaler.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: