Mesi kritičan i ljut kao nikada pre

Svetski sport - Petak 17.07.2020 - 13:05

Lionel Mesi, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, očekivano je bio veoma ljut posle poraza od Osasune u 37. kolu La Lige.

"Nešto mora da se promeni" FOTO: Free Images
Barselona igra loše otkako se sezona nastavila i svojim greškama, odnosno "prosipanjem" bodova na ovakvim mečevima dopustila je Real Madridu da osvoji titulu.
 
"Nismo očekivali da ćemo završiti na ovakav način, ali to je ogledalo naše sezone. Bili smo nekonstantan i slab tim koji su drugi pobeđivali na tempo i želju. Bilo je lako postići gol protiv Barselone", rekao je Mesi.
 
"Real je uradio ono što je morao. Nisu izgubili utakmicu otkako je sezona nastavljena, što je pohvala, ali mi smo im umnogome pomogli 'prosipavši' bodove tako gde nije trebalo", dodao je Argentinac.
 
Mesi individualno iza sebe ima odličnu sezonu, te je na 32 meča u La Ligi dao 23 gola uz 21 asistenciju.
 
"Moramo biti samokritični počevši od nas igrača, pa preko svih u klubu. Madrid je pobedio na svim utakmicama, a mi smo Barselona i u obavezi smo da isto to uradimo. Moramo da gledamo sebe, ne protivnika".
 
Mesi kaže da nešto morada se promeni jer ako ovako budu nastavili, Napoli će ih eliminisati iz Lige šampiona.
 
"Nešto mora da se promeni, ako do toga ne dođe izgubićemo od Napolija. Treba da iščistimo glavu i da mislima budemo samo u Ligi šampiona. Navijači su ljuti zbog sezone i mi smo takođe. Normalno je tako da se osećaju, pa ko ne bi posle onakvih poraza od Rome i Liverpula (u Ligi šampiona). Navijači gube strpljenje jer im ništa ne vraćamo zauzvrat", zaključio je Mesi.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: