Mesi ogorčen na sudije posle poraza od Brazila

Svetski sport - Sreda 03.07.2019 - 14:23

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi bio je veoma nezadovoljan suđenjem na utakmici polufinala Kopa Amerike.

"Gaučosi" su poraženi od velikog rivala Brazila FOTO: Reuters
"Gaučosi" su poraženi od velikog rivala Brazila rezultatom 2:0, a najbolji pojedinac na meču bio je Gabrijel Žezus, koji je zabeležio gol i asistenciju.
 
Mesi i saigrači ogorčeni su na sudiju Rodija Zambrana, koji je u dve sporne situacije pred golom domaćina propustio da u pomoć pozove VAR tehnologiju.
 
"Sudije su svirale toliko glupih faulova i penala tokom turnira, ali baš danas nisu nijednom konsultovale VAR. Ovim se treba pozabaviti i nadam se da će KONMEBOL da sankcioniše sudije koje favorizuju neke ekipe", rekao je Mesi novinarima nakon utakmice.
 
Jedan od najboljih fudbalera na svetu je dodao da sudije nisu pokazale poštovanje prema njegovoj reprezentaciji.
 
"Razgovarao sam sa sudijom pre utakmice. Rekao mi je da će nas poštovati i da će brinuti za nas, ali to ni u jednom trenutku nisam video", kaže Mesi.
 
Lionel Mesi ponovo nije došao do titule sa Argentinom. Ipak, šansu za novi popravni imaće već naredne godine, kada će njegova zemlja, zajedno sa Kolumbijom, organizovati Kopa Ameriku.
 
Brazil će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Čile – Peru (4. jul, 2.30).
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: