Mihajlović menja Inzagija u Bolonji?

Svetski sport - Ponedeljak 28.01.2019 - 13:34

Bivši selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović bi mogao da se vrati na klupu Bolonje, prenose italijanski mediji.

Mihajlović U Bolonji imao prvi trenerski posao FOTO: Getty Images Mihajlović U Bolonji imao prvi trenerski posao FOTO: Getty Images
Kako se navodi, predsednik kluba Džoj Saputo je posle poraza svog tima od Frozinonea rezultatom 4:0, između redova, najavio smenu trenera Filipa Inzagija.
 
Mediji prenose da je on izdanje svoje ekipe nazvao patetičnim i dodaju da su već u toku pregovori sa Mihajlovićem. 
 
“U ponedeljak bi mogao da se dogodi sastanak na kom bi dogovor bio finaliziran“, navodi se. 
 
Mihajloviću je Bolonja bila prva stanica u turbulentnoj trenerskoj karijeri, a u periodu od novembra 2008. do aprila 2009. godine zabeležio je četiri pobede, osam remija i deset poraza. 
 
Jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca svih vremena je potom predvodio Kataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan i Torino. 
 
U junu prošle godine je potpisao ugovor sa Sportingom, ali nikada nije seo na klupu portugalskog kluba, zbog sukoba sa predsednikom. 
 
Bolonja se nalazi u zoni ispadanja posle 21. kola ovosezonske Serije A, sa svega 14 bodova iz 21 utakmice, tri manje od Empolija, ali i meč više.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: