Mihajlović o Interu i Ikardiju: Kao muž i žena...

Svetski sport - Petak 01.03.2019 - 12:33

Trener Bolonje Siniša Mihajlović izjavio je da u sagi Intera i argentinskog fudbalera Maura Ikardija obe strane snose krivicu i da, ukoliko žele, mogu da pronađu kompromis

"Verujem da situacija može da se reši" FOTO: Getty Images
Trener Bolonje Siniša Mihajlović izjavio je da u sagi Intera i argentinskog fudbalera Maura Ikardija obe strane snose krivicu i da, ukoliko žele, mogu da pronađu kompromis.
 
Ikardi je izbačen iz tima jer nije pristao na novi ugovor, zahtevajući veliko povećanje plate, kasnije je i optužen da je lažirao povredu, a onda i saopštio kako ga klub ne poštuje i to posle reči trenera "neroazura" Lućana Spaletija da ga više ne zanima Ikardi.
 
"Ikardi je bio kapiten i igrač koji stalno daje golove. Inter ima iskusne ljude u klubu poput Marote, Ausilija i Spaletija, klub uvek za cilj mora da ima srećan kraj. Ikardi sjajan fudbaler i da bi ga uvek imao u mom timu", rekao je Mihajlović za Skaj Sport.
 
Bivši pomoćni trener i fudbaler Intera smatra da rešenje mora da se pronađe.
 
"Inter ima odličan tim i zna šta treba da radi. Možda bi dobra ideja bila da obe strane naprave korak nazad kako bi situacija bila čistija. To bi bila prava odluka za Inter i Ikardija, nešto mora da se promeni, inače neće biti dobro. Za mene je krivica uvek podeljena, kao kod muža i žene, i zato verujem da situacija može da se reši", zaključio je Mihajlović.
 
Ikardija je u celoj priči možda najviše pogodilo to što je izgubio kapitensku traku, koja je sada na ruci iskusnog golmana Samira Handanovića.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: