"Mogli smo da damo i tri gola, golman bio sjajan"

Svetski sport - Sreda 03.04.2019 - 12:55

Mančester Junajted je poražen na "Molinju" u Premijer ligi od Vulverhemptona, a to ekipi Ole Gunara Solšera dosta komplikuje situaciju na tabeli jer se "crveni đavoli" bore za plasman u Ligu šampiona.

Ole Gunar zadovoljan igrom FOTO: AFP Ole Gunar zadovoljan igrom FOTO: AFP
Od kada je dobio stalni posao u Mančester Junajtedu Ole Gunar Solšer je zabeležio trijumf protiv Votforda, a u utorak i prvi poraz i to od Vulfsa na gostovanju 2:1. Ipak iako je njegova ekipa poražena, Norvežanin kaže da je zadovoljan igrom.
 
"Bio je to jedan od onih dana kada uradiš i više nego što treba da bi dao dva ili tri gola. Imali smo odlične šanse, ali je i golman branio fantastično. Naravno oni su zaslužili ovaj rezultat jer su dali golove i kaznili naše greške. Mislim da su momci igrali dobro, pravili su šanse i sa desetoricom na terenu. Oni su dali gol iz prve prilike posle isključenja. Momci su radili šta je trebalo, ali su primili gol iz traljavih grešaka", kazao je Ole Gunar Solšer posle meča sa kog je isključen Ešli Jang. 
 
"Kada imaš žuti karton uvek si u opasnosti ako uklizavaš. On je prvo udario loptu, a zatim je usledio kontakt i to jeste žuti karton. Bila je to loša odluka Ešlija ali je u trenutku mislio da će stići loptu. Bila je ipak predaleko", kaže Solšer. 
 
Inače ovo je Mančesteru treći poraz u poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima pa je tako pao na poziciju pet u Premijer ligi. Svega tri boda razdvajaju Arsenal, Totenhem, Junajted i Čelsi, a samo "crveni đavoli" imaju meč više.
 
"Trebalo nam je 15 poena iz sedam utakmica, a sada nam treba 15 iz šest mečeva. Nemamo mnogo prostora za poraze. Teže je nego što je bilo pre, ali mi smo dobar tim i biće teško ekipama koje budu igrale protiv nas", kazao je Norvežanin.
 
Inače do kraja Premijer lige Junajted igra sa Vest Hemom, Evertonom, Mančester Sitijem, Čelsijem, Hadersfildom i Kardifom, a u Ligi šampiona je naredni rival Barselona. 
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: