Mojes: Nisam planirao

Svetski sport - Subota 11.05.2013 - 11:59

Budući trener Mančester Junajteda Dejvid Mojes rekao je da nije planirao da napusti Everton na kraju sezone, ali da nije ni pomislio da odbije ponudu Junajteda.

Mojes: Nisam planirao Mojes: Nisam planirao

"Nisam planirao da napustim Everton. Ugovor mi je isticao, to stoji, ali smo planirali da produžimo saradnju na kraju sezone", rekao je Mojes.

Na pitanje da li je razmatrao da odbije poziv Junajteda, Mojes je odgovorio: "Moram da budem iskren i kažen da nisam".

Mojes, koji je u Evertonu proveo prethodnih 11 godina, poslednju utakmicu na stadionu Gudison u Liverpulu odigraće za vikend protiv Vest Hema.

"Mislim da će nedelja biti veoma emotivna pošto sam bio toliko blizak sa ljudima oko Gudisona. Siguran sam da će biti mnogo dobrih trenera zainteresovanih za ovaj posao jer je ovo fantastično mesto za rad. Ko god da dodje za trenera dobiće odličan izbor igrača. Žao mi je što ću napustiti ovako veliki klub", rekao je Mojes.

On je kazao da mu je bilo veoma teško da se oprosti od predsednika Evertona Bila Kenrajta, kao i od navijača, koji su mu, kako je rekao, uvek pružali podršku.

"Navijači su bili dobri prema meni od prvog dana kad sam došao ovde. Voleo bih da im se zahvalim na podršku koju su mi uvek pružali. Imao sam i veoma težak sastanak sa predsednikom ove nedelje. Mnogo ga poštujem i imali smo odličan odnos. Nikada me nije kritikovao i uvek se trudio da učini sve kako bi mi povogao", kazao je on.

Mojes je sa Junajtedom potpisao šestogodišnji ugovor, a na klupi kluba iz Mančestera zameniće legendarnog Aleksa Fergusona, koji će napustiti to mesto posle 27 godina.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: