Murinjo: Ispadanje - ništa novo za Junajted

Svetski sport - Sreda 14.03.2018 - 08:38

Žoze Murinjo, menadžer Mančester junajteda, dao je nekoliko katastrofalnih odgovora posle ispadanja od Sevilje, ali se jedan izdvojio.

Kraj za Junajted u prvoj rundi nokaut faze FOTO: Reuters Kraj za Junajted u prvoj rundi nokaut faze FOTO: Reuters

‘Crveni đavoli’ poraženi su u revanšu osmine finala Lige šampiona od španskog predstavnika sa 2:1 i posle 0:0 u Sevilji završili učešće već u prvoj rundi nokaut faze.

Portugalac je prvo stao u odbranu igrača, rekavši da su pokušali sve, ali je onda kazao nešto što se neće dopasti nijednom navijaču Junajteda, ali ni upravi kluba.

"Sedeo sam u ovoj stolici dvaput – prvo sam sa Portom izbacio Mančester junajted, a onda sa Realom iz Madrida. Mislim da ovo nije ništa novo za klub", rekao je Murinjo.

On je dodao da je njegov kolega Vinčenco Montela imao sreće kada je ubacio Visama Ben Jedera u drugom poluvremenu, koji je sa dva pogotka rešio duel.

"Nekada ja imam sreće sa izmenama, nekada drugi treneri. Bio je to dobar potez Montele da ubaci Ben Jedera, imao je sreće sa tim".

Pokušao je i da umanji učinak velikog rivala Liverpula.

"Liverpul je u četvrtfinalu Lige šampiona? Da, to je istina, ali nemaju FA Kup. I dalje se borimo za top 4 u Premijer ligi i imamo FA Kup, tako da ovo nije smak sveta. Razočaravajuće je, ali se događa", zaključio je Murinjo.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: