Murinjove sumnje dobile potvrdu

Svetski sport - Četvrtak 21.03.2013 - 12:26

Žoze Murinjo je ponovo uzburkao fudbalsku javnost. Portugalski trener na klupi Real Madrida pre nekoliko dana izjavio je da na dodelu nagrade za najboljeg trenera nije otišao jer je znao da je glasanje namešteno.

Za najboljeg trenera kasnije je proglašen selektor Španije Visente del Boske. Kako prenosi Marca sada su u priču uključeni su i kapiten Makedonije Goran Pandev, kao i dva Portugalca koji rade kao selektori Paulo Duarte (Gabon) i Karloš Manuel (Gvineja Bisao).

Murinjo navodno veruje da je Pandev koga je trenirao u Interu glasao za njega, ali prema zvaničnim podacima Makedonac je glasove dao Del Boskeu, Robertu Manćiniju i Jirgenu Klopu. Sumnje Portugalca potvrdile su i reči Pandeva.

- Glasao sam za Murinja i ubeđen sam da su se uoči glasanja dešavale čudne stvari. Kažu da sam glasao za Del Boskea, ali to nije tačno. Glas sam dao Murinju.

Oglasio se i Duarte koji je rekao da nije mogao da glasa za zemljaka jer je zakasnio. Iz Gabona stigli su samo glasovi novinara.

- Formulare za glasanje za najboljeg trenera dobio sam samo dva dana pre krajnjeg roka. Glasao sam, ali se ispostavilo da sam to učinio posle krajnjeg roka. Želeo sam da glasam za Murinja, ali iz čudnog razloga to se nije desilo. Kasnije sam ga i pozvao da mu objasnim šta se desilo. Ni kapiten moje reprezentacije nije mogao da glasa - objasnio je Duarte.

Prema istom izvoru, slično se desilo i u slučaju Karlosa Manuela.

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: