Murinju prekipelo, dve velike zvezde mogu da idu!

Svetski sport - Utorak 17.04.2018 - 07:07

Izgleda da ga ništa neće zaustaviti u nameri da rasčisti stvari i da je izgubio strpljenje.

Problem je u ponudama FOTO: EPA - EFE Problem je u ponudama FOTO: EPA - EFE
Žoze Murinjo je rekao novinarima da je jedini kriterijum po kome bira igrače forma i odnos prema radu, odnosno ono što pokazuju na terenu.
 
Od jutros mediji spekulišu da će posle poraza od VBA, ali i mnogo oscilacija, ceh platiti dvojica, Pol Pogba i Antoni Marsijal.
 
Kako navode britanski izvori, Pogbi je saopšteno da može da ode narednog leta, ako Mino Rajola nađe klub. Murinjo je izgubio strpljenje, baš kao i navijači, igrač koji je plaćen više od 100 miliona evra je potpuni promašaj u ove dve godine, više nije ni mlad i Junajted bi mogao da ga proda, eventualno i zaradi.
 
Problem je u ponudama, njih baš i nema, PSŽ bi eventualno želeo da dovede Francuza, ali on neće u rodni grad. Pristao bi da se, ili vrati u Juventus koji za to nema novca, ili da se preseli u Španiju, gde ne izgleda da su Real i Barselona zainteresovani.
 
Zbog toga je čitava priča na dugom štapu, pominje se i deo transfera za Nejmara, Rajola bi morao da ubedi Pogbu, ali sa druge strane to izgleda kao nemoguća misija.
 
Što se Sitija tiče, ta priča je nerealna, niti Gvardiola hoće Pogbu, niti želi da sarađuje sa Rajolom.
 
Što se Marsijala tiče, kod njega je osim stava, problem i to što mu ugovor ističe naredne godine i on ne želi da ga produži. Murinjo neće da ga pusti, ali klub neće dozvoliti da ode bez obeštećenja. Francuz je tvrdoglav, ima ponude Bajerna i Juventusa koji su spremni da plate oko 60 miliona evra za talentovanog igrača. Hoće li to prelomiti, ili će Junajted probati da Marsijala menja za Aleksa Sandra ostaje da vidimo, tek, priča se da ni Marsijal, ni Pogba neće biti u timu narednog vikenda u polufinalu kupa protiv Totenhema, jer Murinjo smatra da ne zaslužuju mesto u ekipi...
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: