Nadal: Duel sa Novakom možda i moj poslednji meč u Parizu

Svetski sport - Ponedeljak 30.05.2022 - 10:31

Španski teniser izjavio posle plasmana u četvrtfinale Rolan Garosa da je Đoković favorit u njihovom predstojećem međusobnom susretu

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Španski teniser Rafael Nadal rekao je posle pobede nad Feliksom Ože-Alijasimom u osmini finala Rolan Garosa da bi duel sa Novakom Đokovićem u četvrtfinalu mogao da bude i njegov poslednji meč na grend slem turniru u Parizu.
 
“Meč sa Đokovićem bi mogao da mi bude poslednji ovde. Rolan Garos sam upoznao po danu i zato bih voleo po danu i da igram. Prošao sam komplikovan proces sa stopalom i ne znam šta će se desiti s mojom karijerom. Trudim se da uživam i nastavim da sanjam“, rekao je Nadal.
 
Španski teniser se potom osvrnuo i na meč sa najboljim teniserom sveta, koji je na programu u utorak.
 
“Nadam se da će mi biti dovoljno dobro da prvo treniram. Protiv Đokovića nisam igrao godinu dana i biće to veliki izazov. On je nanizao devet mečeva, šampion je Rima, biće samouveren“, rekao je Španac i dodao da je srpski teniser favorit za osvajanje Rolan Garosa.
 
Nadal je izjavio da nije u dobroj formi.
 
“Znam u kakvoj sam situaciji i prihvatio sam je. Boriću su, ne mogu da kukam kad sam u četvrtfinalu. Pre dve i po nedelje nisam znao da li ću uopšte da budem ovde. Svaki meč bi mogao da mi bude poslednji na Rolan Garosu“, rekao je teniser koji je 13 puta trijumfovao na Rolan Garosu.
 
Nadal i Đoković su do sada odigrali 58 međusobnih duela, a srpski teniser je zabeležio dve pobede više od svog najvećeg rivala u karijeri (30:28) prenosi Danas
 
OK Radio,Danas

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: