Nadal ljut: Kirjos nikoga ne poštuje, pa ni sebe

Svetski sport - Četvrtak 28.02.2019 - 12:45

Nik je igrač neverovatnog talenta koji bi mogao da osvaja grend slem turnire i da se bori za prvo mesto na svetu, ali iz nekog razloga je tu gde je sada – kaže španski as

Nadal doživeo šokantan poraz FOTO: AP Nadal doživeo šokantan poraz FOTO: AP
Drugi teniser sveta Rafa Nadal doživeo je šokantan poraz u drugom kolu turnira u Akapulku. Nekada prvi reket planete poražen je od Nika Kirjosa (3:6 7:6 7:6), a posle meča je izrekao niz kritika na račun australijskog tenisera.
 
- Nik je igrač neverovatnog talenta koji bi mogao da osvaja grend slem turnire i da se bori za prvo mesto na svetu, ali iz nekog razloga je tu gde je sada. Nedostaje mu poštovanja prema publici, prema rivalima i prema sebi - rekao je “kralj šljake”.
 
Španac je verovatno mislio na slavlje kontroverznog tenisera posle meča, ali i na jedan sumnjiv servis “iz ruke”. Njihovo rukovanje nakon Nikove pobede, je prošlo veoma brzo i hladno sa obe strane.
 
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: