Nadalov doktor o „neobičnom koktelu“ koji mu je doneo titulu na AO

Svetski sport - Ponedeljak 07.02.2022 - 11:23

Rafael Nadal je na Australijan open osvojio 21. grend slem titulu i to nakon što se vratio iz zaostatka protiv Danila Medvedeva 2:6, 6:7(5), 6:4, 6:4, 7:5, a danima se piše o tome šta je bio ključni faktor u pohodu na titulu samo pet meseci nakon što je Španac bio na štakama.

FOTO: Twitter FOTO: Twitter
O svemu se oglasio i doktor „Kralja šljake“ Anhel Martin koji je pohvalno govorio o „neobičnom koktelu“ koji je još jednom doneo titulu Špancu.
 
Navodno je upravo ovaj „koktel“ kako je odredio Rafin tim zaslužan što je Nadal mimo i najhrabrijih prognoza uspeo da osvoji novu grend slem titulu.
 
Nakon dve godine je Nadal ponovo podigao grend slem trofej, iako se i dalje bori sa hroničnom povredom stopala koja ga neretko sputava da pokaže sve što zna.
 
Sve je ovo utoliko impresivnije kada se zna da je drugi deo 2021. godine Rafa proveo na oporavku, od avgusta se nije takmičio.
 
O Rafinom timu je upravo pisao doktor Martin za špansku "Marku".
 
"Svojoj fizičkoj i mentalnoj snazi on je dodao i savršen tim: Mark, Sebastijan, Karlos, Rafael, Kosta, Benito i lekcije strica Tonija. Sve ovo formira neobični kokotel, formulu koja ne može da podbaci, koja uspeva da mu osigura te male detalje koji prave razliku između poraza i pobede koja će uvek pasti na njegovu stranu", napisao je Martin za "Marku".
 
Zatim je poentirao.
 
"Rafa je kolosalni šampion čije je ime već zlatnim slovima ispisano u istoriji tenisa i međunarodnog sporta. Ali takođe, ima i jednostavnost koja ga čini sjajnim. On nije samo elitni sportista. Rafa je čovek. On je sjajan na svaki način. Njegov plamen se nikada neće ugasiti", napisao je Martin.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: