Nant traži od Kardifa da plati transfer Emilijana Sale

Svetski sport - Četvrtak 07.02.2019 - 12:54

Francuski fudbalski klub Nant traži od Kardifa da mu isplati nešto više od 17 miliona evra za transfer Emilijana Sale, fudbalera koji je nestao u padu aviona, preneo je danas Bi-Bi-Si.

Potpisao ugovor, pa krenuo na put... FOTO: AP Potpisao ugovor, pa krenuo na put... FOTO: AP
Sala je, zajedno sa pilotom Dejvidom Ibotsonom, nestao kada se njihov avion srušio dok je leteo iznad Lamanša 21. januara. Sala je iz Nanta putovao u Kardif, nakon što je postao najskuplji igrač tog velškog kluba. On je potpisao za Kardif, zatim se vratio u Francusku da se pozdravi sa bivšim saigračima, pa je posle toga krenuo na put za Kardif.
 
Kardif je stopirao isplatu prve rate dok ne bude zadovoljan dokumentacijom. Nant je zapretio da će izneti slučaj pred sud ako za 10 dana ne bude uplate.
 
Izvor Kardifa rekao je za Bi-Bi-Si da će klub poštovati ugovor, ali ne dok ne budu razjašnjene sve činjenice, javlja Beta.
 
U Kardifu su iznenađeni zahtevom Nanta, dok traju pokušaji da se izvuče telo iz olupine aviona.
 
Bi-Bi-Si Vels naveo je da je transfer trebalo da bude isplaćen u ratama u periodu od tri godine.
 
Deo transfera pripada i Bordou, najverovatnije 50 odsto, pošto je Sala posle tri godine iz tog kluba 2015. godine prešao u Nant.
Politika, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: