„Ne recite nikom!“, Nadal stigao u Melburn

Svetski sport - Petak 31.12.2021 - 14:52

Rafael Nadal je objavio sliku na društvenim mrežama kojom je potvrdio da će igrati ove sezone na Australijen openu.

FOTO: AP FOTO: AP
Uz širok osmeh i u opremi za trening, Rafael Nadal se slikao na „Rod Lejver“ areni gde će sredinom januara početi prvi Grend slem 2022. godine Australijen open. Španac će tako i definitivno igrati na tom turiru.
 
„Ne recite nikom… evo me“, kratko je uz fotografiju sa terena napisao Nadal.
 
Rafa je tokom 2021. godine imao velikih problema sa povredom stopala, za koju je govorio da ju je vukao dugi niz godina. Ipak od Rolan Garosa, na kom je u finalu izgubio od Novaka Đokovića, odigrao je samo dva zvanična meča i to u Vašingtonu.
 
Tada je dobio Džeka Soka, a izgubio od Lojda Herisa da bi zatim objavio da ne može na US Open zbog povrede i da je sezonu završio. Nedavno je igrao na egzibiciji u Abu Dabiju, a sada deluje da je spreman za Australijen open. Taj turnir je on osvajao samo jednom i to 2009. godine kada je u pet setova dobio Rodžera Federera, a finala je igrao još četiri puta. Dva puta ih je gubio od Đokovića 2012. i 2019. godine, a po jednom od Vavrinke 2014. i od Federera 2017.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: