"Ne znamo kako je Vuds ostao živ"

Svetski sport - Sreda 24.02.2021 - 13:29

Tajger Vuds oporavlja se od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja je prema mišljenju policije mogla da bude fatalna.

Vuds je izgubio kontrolu i sleteo sa puta FOTO: AP Vuds je izgubio kontrolu i sleteo sa puta FOTO: AP
Vuds je izgubio kontrolu u svom SUV-u i sleteo sa puta, a automobil je bio toliko smrskan da su vatrogasci morali da reži lim da bi da izvukli.
 
U bolnici su mu ustanovljeni teški prelomi obe noge (dva otvorena na desnoj) zbog čega je išao na hitnu operaciju.
 
Zvaničnici policije su najavili da će istraga trajati nekoliko nedelja, ali sumnjaju da je uzrok nesreće neprilagođena brzina, dok nije bilo naznaka da je Vuds bio pod uticajem nedozvoljenih supstanci.
 
"Nesreća se dogodila na strmom i zavojitom delu puta gde ljudi često zbog prevelike brzine gube kontrolu nad vozilom. Verujemo da je brzina bila glavni uzrok. Nije bilo nikakvih naznaka da je vozač bio pod uticajem bilo čega. Utvrdili smo da je vozilo najverovatnije prvo udarilo u ivičnjak, prešlo preko dve trake, udarilo drugi ivičnjak, stablo, prevrnulo se nekoliko puta i zaustavilo se stotinjak metara od puta. Nije bilo nikakvih tragova proklizavanja ili kočenja, a vreme je bilo dobro. Iskreno, ne znamo kako je gospodin Vuds ostao živ, ali je imao veoma puno sreće. Sigurno su mu pomogli pojas kojim je bio vezan i brojni vazdušni jastuci koji su se otvorili", rekao je Alehandro Vilanueva iz kancelarije šerifa Los Anđelesa.
 
Nakon Vudsove nesreće dogodila se još jedna.
 
Na vozilo koje se zaustavilo kako bi pomogli golferu naleteo je drugi automobil, ali na sreću nije bili povređenih.
 
Vuds uglavnom živi na Floridi, gde je u decembru operisao leđa.
 
U Los Anđeles je došao na Genezis invitejšnal, turnir koji podržava njegova fondacija i na kojem uči poznate ličnosti da igraju golf.
 
Nesreću je doživeo upravo na putu ka terenu gde je trebalo da ina snimanje za drugim sportskim zvezdama.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: