Nejmar: Loše je što su me štedeli pred Dortmund

Svetski sport - Sreda 19.02.2020 - 12:17

Nejmar je pred utakmicu sa Borusijom u osmini finala Lige šampiona propustio četiri utakmice zbog povrede rebra. Brazilcu se taj potez kluba nije dopao i smatra da je to razlog njegove loše partije.

Propustio poslednja tri meča u Ligi 1 i meč u Kupu FOTO: Getty Images Propustio poslednja tri meča u Ligi 1 i meč u Kupu FOTO: Getty Images
Iako je Nejmar dao gol u porazu od Borusije u Dortmundu, nije zadovoljan rezultatom, a ni svojom igrom. Brazilska superzvezda je propustio poslednja tri meča u Ligi 1 i meč u Kupu ša je tako poslednji put na terenu bio 1. februara u pobedi od 5:0 protiv Monpeljea.
 
"Nisam došao ovde u formi kakvu sam zamišljao, bio sam bez minuta u poslednjih pet utakmica. Nije mi se svidelo šta su mi predložili ali klub se pita. To je dovelo do loših stvari po mene i saigrače. Bio sam povređen, ali povreda rebra nije nešto što će me zaustaviti da ne igram. Bio sam spreman da igram protiv Liona ali su odložili moj povratak. Razumem strah jer sam bio povređen poslednje dve godine. Poštujem odluku, ali ne može tako", poručio je Nejmar.
 
Brazilac će imati priliku da ispravi ovu situaciju za tri sedmice kada u revanšu PSŽ bude ugostio Borusiju u osmini finala Lige šampiona. S obzirom na to da su Parižani dali gol u gostima, pobeda od 1:0 im je dovoljna za prolaz dalje.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: