Nejmar promenio mišljenje: Zašto bih sada napustio PSŽ?

Svetski sport - Utorak 17.12.2019 - 13:25

U Barseloni se živi za fudbal sa mnogo više inteziteta, ali sam mnogo naučio u Francuskoj i zato se dobro osećam ovde - rekao je Brazilac

Ima želju da ode iz PSŽ FOTO: AFP Ima želju da ode iz PSŽ FOTO: AFP
Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva posle samo četiri meseca promenio je mišljenje i poručio da nema razlog da napusti francuski klub u ovom trenutku.
 
Nejmar, iako je letos bez ustezanja govorio da ima želju da ode iz PSŽ, što su potvrdili trener Tomas Tuhel i klupski čelnici, sada je istakao da ne vidi zbog čega bi napustio Pariz.
 
- Zašto bih otišao iz PSŽ? Nosim dres tog kluba i daće 100 posto za njega. Nikoga nisam želeo da povredim, ali u mojoj glavi ako nisi srećan onda je bolje da ideš. U Barseloni se živi za fudbal sa mnogo više inteziteta, ali sam mnogo naučio u Francuskoj i zato se dobro osećam ovde - rekao je Nejmar za magazin Frans fudbal.
 
Nejmar se prethodnog leta dovodio sa povratkom u Barselonu, odakle je pre dve i po godine za rekordnih 222 miliona evra prešao u PSŽ, i Real Madrid.
 
- Otišao sam iz Barselone jer sam hteo novi izazov. To nema veze sa mogućim dobijanjem Zlatne lopte ili činjenice da si u istom timu sa Lionelom Mesijem - uverava Brazilac.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: