Nema stajanja, Juve već sprema novu transfer bombu!

Svetski sport - Utorak 21.08.2018 - 07:57

Oprobani recept poput onog sa Emre Džanom i još nekoliko igrača, probaće sve da završe, mesto će otvoriti Sami Kedira...

Juventus je počeo sezonu pobedom FOTO: AP Juventus je počeo sezonu pobedom FOTO: AP
Juventus je počeo sezonu pobedom, čitavo leto bili su na naslovnim stranama zbog Kristijana Ronalda, a navodno već rade na novom velikom transferu.
 
On bi mogao da bude ugovoren već na zimu, realizovan na leto, tražiće vezistu, otvara se mesto pošto je za Kediru ovo verovatno poslednja sezona među "Bjankonerima".
 
Tri su imena na listi, jedno Adrijan Rabio koji bi na leto trebalo da bude slobodan igrač. Ne želi da produži ugovor, kako pišu italijanski mediji u ovom trenutku Juventus je u prednosti u odnosu na Katalonce i par engleskih klubova.
 
Međutim prva želja ostaje Pol Pogba, bez obzira na interesovanje Barselone, ako Juventus bude skupio novac, Francuz bi dao prednost bivšem klubu. Još jedna opcija ostaje naš Sergej Milinković Savić, ali on će morati da ponovi prošlu sezonu kako bi došao ponovo u orbitu interesovanja italijanskog šampiona.
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: