"Nikada ne bih pustio Ronalda da ode"

Svetski sport - Nedelja 21.06.2020 - 14:05

Bivši fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović govorio je aktuelnim dešavanjima u "kraljevskom" klubu.

"Ne smemo pomagati drugim ekipama" FOTO: Reuters
On smatra da je Uprava napravila grešku puštanjem Kristijana Ronalda da ode u Juventus pre dve godine.
 
Mijatović je dodao da tako nešto ne bi smelo da se ponovi u slučaju Serhija Ramosa i Luke Modrića.
 
"Pustili su Kristijana Ronalda, a to nisu smeli da naprave. Ne sme im se dogoditi ista greška sa Serhijom Ramosom. Ne smemo pomagati drugim ekipama nego treba da pomognemo našoj. Ramos je sjajan igrač i bez obzira na godine trebalo bi ga zadržati. Mogao bi biti primer mladima, naučiti ih kako je to biti igrač Reala. Radilo se na tom planu greške i u prošlosti", rekao je Mijatović.
 
Mijatović se dotakao i Luke Modrića.
 
"Da sam ja u klubu i danas, ne bih nikada pustio Kristijana Ronalda, Serhija Ramosa ili Luku Modrića. Oni su uvek vrlo pozitivni bez obzira na to što s godinama možda gube određeni nivo forme. Fudbal je sport u kojem ne možeš tek tako pustiti sjajne igrače samo zato što ti više nisu potrebni. Italijani su tu pravi primer, s Baresijem i Maldinijem koji su igrali na najvišem nivou do poznih godina", dodao je Mijatović.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: