Ovo je rekord, šest utakmica za Barselonu i transfer lista?!

Svetski sport - Sreda 06.06.2018 - 07:46

Veliko razočaranje, ali kako ga se osloboditi?

"Đavoli" žele da vrate veći deo novca uloženog u Marsijala FOTO:
Hoće li Totenhem i Junajted naći dogovor oko Marsijala?
 
Pre svega, treba reći da je želja Murinja da se oslobodi Francuza, ali da ga neće prodati ispod cene, naime "Đavoli" žele da vrate veći deo novca uloženog u talentovanog napadača.
 
Cena sigurno neće biti ispod 60 miliona evra, a nije jasno kako će se na pregovore odraziti zahtevi Danijela Levija da Junajted za Alderveirelda plati neverovatnih 90 miliona evra.
 
Ne postoji mogućnost trampe, koliko je do sada poznato, no Totehenem je Marsijala proglasio za prvu metu.
 
Naime, pošto su Zaha i Kristal Palas nezainteresovani za posao, Poketino se okrenuo Marsijalu. On ima budžet od oko 120 miliona evra ovog leta, polovinu tog novca bi mogao da potroši na Francuza, koji je dovođen u vezu sa Juventusom, ali i Bajernom iz Minhena.
 
Pregovori, kao i svako između Levija i bilo kog drugog neće biti laki, a Junajtedu se žuri da završi posao kako bi dobio dodatni novac da realizuje ostale mete, traženje štopera, ali i još jednog veziste i napadača koji bi bio zamena za Lukakua.
 
Podsetimo, prva dva fudbalera su stigla, Fred iz Šahtjora i desni bek Portoa Dalot.
 
Na meti su i dalje Aleks Sandro, Lengle iz Sevilje, pominje se Verati, kao i SMS, a u napadu je prva želja Marko Arnautović.
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: