PAO DOGOVOR: Rakitić u Interu za 40 miliona evra

Svetski sport - Sreda 20.02.2019 - 12:12

Čelnici italijanskog kluba tajno su održali sastanak sa kolegama iz Barselone, nakon što su prvobitno dogovorili trogodišnji ugovor sa hrvatskim fudbalerom

Rakitić je četiri i po godine član Barselone FOTO: Action Images Rakitić je četiri i po godine član Barselone FOTO: Action Images
Hrvatski vezni fudbaler Ivan Rakitić blizu je transfera iz Barselone u Inter na leto za 40 miliona evra, prenosi "Gazeta delo Sport".
 
Inter je prvobitno nudio 35 miliona, Katalonci zahtevali 10 miliona više, pa su se dva kluba našla na sredini kako bi završili posao, od čega ih dele sitnice.
 
Čelnici Intera Đuzepe Marota i Pjero Ausilio tajno su održali sastanak sa kolegama sa "Nou Kampa", nakon što su prvobitno dogovorili trogodišnji ugovor sa Rakitićem.
 
Rakitić je četiri i po godine član Barselone, osvojio je tri titule Primere, Ligu šampiona, četiri Kupa kralja, dva Superkupa Španije, UEFA Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.
 
Tokom karijere igrao je još za Sevilju, Šalke i Bazel.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: