Poćetino: Mogao bih da ostanem u Totenhemu još pet godina

Svetski sport - Subota 05.10.2019 - 12:31

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino rekao je da neće napustiti taj fudbalski klub i da se nada da će ostati još najmanje pet godina.

Poćetino pod pritiskom posle poraza od Bajerna FOTO: Getty Images Poćetino pod pritiskom posle poraza od Bajerna FOTO: Getty Images
Poćetino je pod pritiskom posle poraza od Bajerna iz Minhena od 2:7 u Ligi šampiona, poraza od Kolčestera u Liga kupu, ali i lošijeg starta u Premijer ligi, pošto njegova ekipa zauzima šesto mesto.
 
"Sada je trenutak da ostanemo svi zajedno. Prihvatam mišljenja, kada ne pobeđuješ, ne samo u Totenhemu, to se dešava u svakom klubu na svetu. Normalno je da je utakmica privukla mnogo mišljenja i glasina, svi moraju da pričaju. Ali, na kraju, jedina stvar koja se dogodila je da smo izgubili. Ne sumnjam da ćemo ostati na okupu i pronaći način da ponovo budemo uspešni", rekao je Poketino, preneo je Skaj.
 
On je dodao da je za pet i po godina u Totenhemu, na svakoj konferenciji za novinare pričao o svojoj budućnosti u klubu.
 
"Nadam se da, pošto i dalje pričamo o tome, to znači da ću provesti još pet godina ovde, najmanje", rekao je Poketino.
 
Do poslednjeg dana prelaznog roka Poćetinonije znao da li će glavni igrači ostati u ekipi, pošto se spekulisalo o odlascima Kristijana Eriksena, Tobija Aldervejerlda i Jana Vertongena. Oni su ušli u poslednje godine ugovora sa Totenhemom.
 
Upitan da li uživa poverenje cele ekipe, Poćetinoje odgovorio: "Da, zaista verujem u to".
 
"Ne sumnjam da igrači uvek žele da daju sve od sebe i pobede. Pre svega, oni igraju za sebe, za porodice a onda za klub i trenere. Ne sumnjam u njihovu posvećenost", naveo je argentinski trener.
 
Jedan od najboljih igrača Totenhema iz prethodnih sezona Dele Ali još nije postigao gol niti je imao asistenciju ove sezone, a izostavljen je sa spiska reprezentacije Engleske za utakmice sa Češkom i Bugarskom.
 
Poćetinoje rekao da Ali prolazi kroz težak period, ali da će dati sve od sebe da mu pomogne da se vrati u najbolju formu.
 
"Nema sumnje da će se oporaviti. On prolazi kroz težak period, ali potreban nam je pošto je važan za ekipu", naveo je Poketino.
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: