Povratak sporta u SAD bez gledalaca na stadionima

Svetski sport - Četvrtak 16.04.2020 - 12:54

Povratak sportskih takmičenja u Sjedinjenim Američkim Državama moguć je u ovoj godini, ali uz određena ograničenja i bez gledalaca na tribinama, izjavio je vodeći američki epidemiolog dr Antoni Fauči

"Niko ne sme na stadione" FOTO: AP
On je mogući scenario za povratak sportista na terene, prvenstveno u američkim profesionalnim ligama, pojasnio u prvom od tri predviđena nastavka Snapchatove emisije "Sretno Amerika".
 
"Niko ne sme na stadione. Sportiste smestite u velike hotele, gde god igrali. Moraju biti vrlo dobro nadzirani...i moraju biti testirani svake sedmice kako ne bi zarazili jedni druge ili nekoga iz kruga svojih porodice", rekao je član Kriznog štaba Bele kuće za borbu protiv koronavirusa, odgovarajući na pitanje o odigravanju skraćene sezone u bejzbolu (MLB) i početka takmičenja u ligi američkog fudbala (NFL).
 
U nedavno objavljenoj anketi univerziteta Siton Hol, prenosi Hina, čak 72 odsto američkih građana izjasnilo se da ne bi odlazili da uživo prate sportske događaje sve dok ne bude pronađena vakcina protiv novog korona virusa, a samo 13 odsto ispitanih je izjavilo da bi posećivali utakmice kao što su to činili i ranije.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: