Ramos: Treba da se izvinjavamo zbog dobrog suđenja?!

Svetski sport - Četvrtak 25.06.2020 - 13:44

Fudbaleri Real Madrida pobedili su bez većih problema Majorku u 31. kolu La Lige u sredu uveče, a kapiten tima Serhio Ramos osvrnuo se na pojedine kritike upućene sudiji posle meča.

Sporni momenat dogodio se kod prvog gola FOTO: Getty Images Sporni momenat dogodio se kod prvog gola FOTO: Getty Images
Real je posle pobede nad Majorkom bio na meti kritičara zbog nekih sudijskih odluka.
 
„Sva ova buka oko suđenja nije neočekivana zato što smo mi sada ti koji su na vrhu. Dok smo bili niže na tabeli niko o tome nije govorio“, izjavio je 34-godišnji Serhio Ramos, strelac fantastičnog pogotka na ovom meču.
 
Sporni momenat dogodio se kod prvog gola, kada su neki navijači pomislili da je sudija mogao da dosudi faul Daniju Karvahalu u ranoj fazi napada.
 
„Sudije ne donose nikakve odluke osim onih koje imaju veze sa događanjima na terenu. Kao da moramo da se izvinjavamo zbog toga što sudije rade dobar posao. Ljudi moraju da prestanu da izmišljaju“, rekao je kapiten Real Madrida.
 
Ramos je u Realu od 2005. godine, bio je prvak Španije četiri puta, osvojio je četiri Lige šampiona, a sa nacionalnim timom španije bio je svetski šampion 2010. godine, dok je EP osvojio u dva navrata.
 
Real se trenutno nalazi na vrhu tabele La Lige, a ima jednak broj bodova kao drugoplasirana Barselona.
 
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: