Real želi Ikardija i Manolasa, Argentinac se pokazao pred skautima

Svetski sport - Četvrtak 06.12.2018 - 11:14

Napadač Intera Mauro Ikardi i defanzivac Rome Kostas Manolas nalaze se na listi zelja Real Madrida za transfer u januaru.

Interov kapiten je ponovo bio strelac gola FOTO: Getty Images Interov kapiten je ponovo bio strelac gola FOTO: Getty Images
Italijanski Tutomerkato prenosi da su skauti "kraljevskog" kluba u nedelju pratili duel Rome i Intera (2:2) na rimskom Olimpiku kako bi ih u međusobnom duelu videli, a Interov kapiten je ponovo bio strelac gola.
 
Real neko vreme pokušava da dođe do Ikardija, možda je letos bio najbliži, ali do 15. jula nije iskoristio opciju da ga dovede za 100 miliona evra, dok je Grk iz Rome mnogo pristupačniji sa izlaznom klauzulom od 36 miliona. 
 
Sada ostaje pitanje da li će Real sačekati leto i novu priliku za argentinskog fudbalera (drugi deo jula 2019. klauzula 110 miliona) ili će već na zimu opet da pokuša. 
 
Jedno je sigurno, prvaku Evrope je potrebna "sveža krv" nakon tri vezana trofeja Lige šampiona i novi vođa napada posle odlaska Kristijana Ronalda u Juventus.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: