Rešeno: Hansi Flik zameniće Leva posle Eura

Svetski sport - Utorak 25.05.2021 - 12:27

Hansi Flik biće novi selektor fudbalske reprezentacije Nemačke.

Hansi Flik FOTO: Getty Images Hansi Flik FOTO: Getty Images
Još od kada je odluku Joahima Leva da nakon Evropskog prvenstva ostavi klupu Nemačke upražnjenom propratila i odluka Hansija Flika da na kraju sezone napusti Bajern najavljivano je da će Flik biti novi selektor.
 
Ugledni nemački List Bild u utorak javlja da je sve dogovoreno i da je Flik već potpisao ugovor sa Fudbalskim savezom Nemačke.
 
Flik će tako posle Eura zameniti Leva koji je funkciju selektora obavljao punih 15 godina. Za to vreme osvojio je titulu šampiona sveta 2014. godine u Brazilu.
 
I sam Flik je pre nekoliko dana rekao da je u kontaktu sa čelnicima saveza i da su preostali samo detalji da bi dogovor bio potpun. Očigledno da su sada i ti detalji usaglašeni i da je sve spremno da Flik bude predstavljen kao novi selektor odmah po završetku Evropskog prvenstva.
 
Nemačka će na Euru biti u Grupi F sa Francuskom, Mađarskom i Portugalom.
N1, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: