Rim: JJ ubedljiva u srpskom derbiju

Svetski sport - Sreda 15.05.2013 - 19:04

Jelena Janković nastavila je sa dobrim igrama na WTA turniru u Rimu plasiravši se u treće kolo.

Rim: JJ ubedljiva u srpskom derbiju Rim: JJ ubedljiva u srpskom derbiju

U srpskom derbiju Jankovićeva je u drugoj rundi savladala Bojanu Jovanovski sa 6:2, 6:0.

Bojana Jovanovski očigledno nije imala više snage nakon senzacionalnog preokreta u prvoj rundi i pobede nad Voznijacki, pa je Jankovićeva lakše nego što se očekivalo stigla do druge pobede u njihovom trećem duelu.

Naredna Jelenina rivalka u Rimu biće Kinskinja Na Li.

Bojana je duel počela sigurnije iako je u drugom gemu propustila tri vezane brejk lopte. Lagamop je dobila uvodni gem, ali Jelena je uspela da se izvuče u drugom i izjednači.

Psihološku prednost stečenu u drugom gemu Jankovićeva je pretvorila u rezultatsku u narednom. Bojana je spasila prvu brejk šansu, ali drugu nije i JJ je stekla rano vođstvo (2:1).

Naporan meč protiv Voznijacki u prvom kolu je očeigledno ostavio traga na Bojani Jovanovski koja nije uspela u nastavku prvog seta ozbiljnije da se suprotstavi sunarodnici. Jelena je u nastavku seta napravivši još jedan brejk prilično lako dobila prvi set sa 6:2.

Već na startu drugog seta Jankovićeva napravila je dva brejka i povela 3:0.

Do kraja meča nije bilo dileme, Bojana nije imala snage za još jedan veliki preokret pa je Jelena lako i ubedljivo privela meč kreju (6:0 u drugom setu).

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: