Ronaldinjo zaludeo robijaše i osvojio pečeno prase u zatvoru: Brazilac postigao pet golova i imao šest asistencija (VIDEO+FOTO)

Svetski sport - Subota 14.03.2020 - 13:47

Legendarni Ronaldinjo je zatvorske dane u Paragvaju prekratio igranjem fudbala, potvrdivši da je veliki majstor

Osvojio pečeno prase kao trofej Osvojio pečeno prase kao trofej
Majstor ostaje majstor. Legendarni Ronaldinjo zatvorske dane u Paragvaju prekratio je igranjem fudbala, potvrdivši da je i dalje čarobnjak sa loptom.
 
Bivši as brazilskog fudbala borio se sa svojom ekipom za najneobičniji trofej u karijeri, pečeno prase. Naime, prema navodima iz Paragvaja, pobedniku turnira u zatvoru pripašće pečeno prase od 16 kilograma.
 
Ronaldinjo je imao težak zadatak sa izborom ekipe, robijaši su se "otimali" u želji da budu deo ekipe legendarnog driblera, koji je u jednom od timova sve sam uradio.
 
Pobedio je na turniru jer je sa jednom ekipom došao do trijumfa od 11:2, dao je pet golova i asistirao šest puta.
 
 
Podsećanja radi, iako je prvobitno bilo najavljeno da će se Ronaldinjo i Roberto brzo biti pušteni na slobodu i da će se izvući samo sa novčanom kaznom, pošto su u Paragvaj doputovali sa lažnim dokumentima, stvari su se zakomplikovale.
 
Njih dvojica su od prošlog petka u zatvoru. Njihov odvokat je dva puta slao zahtev da se brane sa slobode, ali je oba puta odbijen zbog bojazni da bi braća mogla da pobegnu ili da na neki način utiču na istragu.
 
Ronaldinjo i Roberto su se branili rečima da su falsifikovana dokumenta dobili na poklon. Do sada je uhapšeno 16 osoba za koje se sumnja da su bile umešane u to krivično delo, potvrdio je tužilac Federiko Delfino.
 
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: