Ronaldo besneo u svlačionici, nisu ga pustili da ide kući

Svetski sport - Petak 09.10.2020 - 12:52

Neki bi rekli sa razlogom, neki se ne bi složili, ali je činjenica da se Kristijano Ronaldo često ponaša kao da je iznad drugih saigrača.

U svlačionici italijanskog prvaka nastala prava drama FOTO: Reuters U svlačionici italijanskog prvaka nastala prava drama FOTO: Reuters
Tako je tokom prethodnog vikenda, prenosi "Gazeta delo Sport", besneo u svlačionici Juventusa uoči derbija Serije A protiv Napolija.
 
Kao što je poznato, taj meč nije odigran jer se gosti iz Napulja nisu pojavili zbog nekoliko slučajeva koronavirusa u timu.
 
U zakazanom terminu, igrači Juventusa i sudije su se pojavili na terenu, da bi arbitar odsvirao kraj i poslao igrače u svlačionicu.
 
Nakon toga je u svlačionici italijanskog prvaka nastala prava drama, jer je Kristijano Ronaldo počeo da galami na sve prisutne, čak i čelnike kluba.
 
Njemu se nije dopalo što nisu želeli da ga puste da ode kući, već je morao da čeka dozvolu lokanle zdravstvene organizacije, te da se što pre priključi reprezentaciji Portugalije.
 
Ipak, nestrpljivi Ronaldo brzo je dobio dozvolu, u nedelju uveče je bio kod kuće, a već u ponedeljak ujutru se javio selektoru nacionalnog tima Fernandu Santošu.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: