RONALDO POSLE HET-TRIKA: Eto zašto me je Juventus doveo

Svetski sport - Sreda 13.03.2019 - 13:02

Teško je igrati protiv Atletika, ali smo pokazali da smo veliki tim - rekao je Portugalac posle prolaska u četvrtfinale LŠ

Leže mu dueli sa Atletikom FOTO: AP Leže mu dueli sa Atletikom FOTO: AP
Portugalski golgeter Kristijano Ronaldo, nakon što je sa tri gola srušio madridski Atletiko (3:0) za četvrtfinale Lige šampiona, poručio je da je tako velika utakmica razlog zašto ga je Juventus doveo letos iz Reala.
 
Petostruki najbolji fudbaler sveta i u Torinu je pokazao zašto mu je Liga šampiona omiljeno takmičenje (rekorder sa 124 gola), ali i da mu leže dueli sa Atletikom, protiv koga je postigao 25 golova u karijeri i nadoknadio 0:2 sa stadiona Vanda Metropolitano.
 
- Bila je posebna noć za nas. Ništa još nismo osvojili i moramo da nastavimo u ovom ritmu, ne vidim zašto ne bismo. Zato me je Juventus doveo, trudio sam se da odradim posao - rekao je Ronaldo za italijanski "Skaj".
 
Ronaldo, koji je neprikladno slavio pobedu i tako "odgovorio" u sličnom maniru kao trener Atletika Dijego Simeone, kaže da je Juventus poslao jasnu poruku svima.
 
- Teško je igrati protiv Atletika, ali smo pokazali da smo veliki tim. Idemo korak po korak. Ovo je bilo magično - zaključio je Portugalac.
 
Juventus se tako među osam najboljih u Evropi pridružio Ajaksu, Mančester Junajtedu, Mančester Sitiju, Portu i Totenhemu, a preostala dva putnika znaće se večeras posle utakmica Barselona - Lion (0:0) i Bajern - Liverpul (0:0).
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: