Ronaldo srušio instagram ludom fotkom: Ponoćna "bomba" od 6 miliona lajkova! FOTO

Svetski sport - Ponedeljak 24.05.2021 - 11:36

Kristijano Ronaldo će i naredne sezone igrati u Ligi šampiona pošto se Juventus volšebno u poslednjem kolu izvukao zahvaljujući i jednom srpskom fudbaleru, ali sve naravno pod uslovom da jedan od najboljih fudbalera svih vremena ne ode ovog leta iz Torina.

Vidite li i vi šta je hteo da poruči? FOTO: AFP Vidite li i vi šta je hteo da poruči? FOTO: AFP
Odavno se već govorkalo o tome da je Ronaldo nezadovoljan, nije se dobro uklopio u filozofiju Andree Pirla, a mladi trener ga čak nije stavio u startnu postavu u meču protiv Bolonje.
 
Nezvanično, Ronaldo je imao manju povredu zbog koje nije mogao da počne meč, međutim ako se u obzir uzme da je nedavno preselio automobile iz Torina, kao i da nije zadovoljan u Italiji, vrlo lako bi se mogle izvući i drugačije pouke.
 
Ronaldo je napravio veliku žurku u svlačionici, a onda na Instagramu objavio post koji je vrlo brzo zapalio društvene mreže.
 
Tačno u ponoć objavio je fotografiju na kojoj "ućutkuje" kritičare i poručuje "Pssst!", a uz sve to objavio je i slogan Juventusa što bi moglo da se protumači kao najava ostanka. Uz to je ispisao i da je ponosan na tim koji se plasirao u Ligu šampiona.
 
O uticaju koji ima Ronaldo najbolje govori da je na tome dobio više od 6 miliona lajkova.
 
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: