Ronaldo u problemu: Učiteljica traži 60 miliona dolara zbog silovanja, pretrpljenog bola i buduće patnje (FOTO)

Svetski sport - Četvrtak 29.04.2021 - 12:18

Bivša manekenka, a sada učiteljica, Ketrin Majorga, traži 60 miliona evra od Kristijana Ronalda zbog toga što je, kako tvrdi, bila neuračunljiva kad je pristala na vansudsko poravnanje sa zvezdom svetskog fudbala.

Suma odgovara njegovoj dvogoišnjoj plati FOTO: AP Suma odgovara njegovoj dvogoišnjoj plati FOTO: AP
Majorga je 2010. godine uzela 350 hiljada evra od Ronalda na ime vansusdkog poravnanja posle optužbi da ju je Portugalac silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu 2009. godine.
 
Sada tvrdi da je bila neuračunljiva kada je tu odluku donela i traži dodatnih 60 miliona - 20 za pretrpljeni bol i duševnu patnju, 20 za budući bol i duševnu patnju i isto toliko za sudske i druge troškove!
 
Bivša manekenka tvrdi da je svojevoljno pristala da ode u sobu kod Portugalca, ali da nije želela odnose, međutim prema njenoj priči to nije sprečilo Ronalda da je seksualno iskoristi.
 
Portugalac je više puta demantovao da je bilo nasilnog seksa sa Majorgom.
 
- Čvrsto poričem optužbe koje su iznete protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji se protivi svemu što jesam i u šta verujem - rekao je Ronaldo.
 
Tužilaštvo nije pokrenulo postupak jer je utvrdilo da "tvrdnje gospođice Majorga ne mogu biti dokazane bez osnovane sumnje" pa je ona morala da pokrene civilnu parnicu.
 
Ukupna suma koju Majorga zahteva od Ronalda otprilike odgovara njegovoj dvogodišnjoj plati u Juventusu.
 
Oglasila se i Ronaldova mama povodom incidenta:
 
- Zašto je išla s njim u sobu, da igraju karte? - zapitala se donja Dolores.
 
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: