Ronaldova poruka Atletiku: Ja pet Liga šampiona, vi nula (VIDEO)

Svetski sport - Četvrtak 21.02.2019 - 12:38

Portugalac odreagovao na poraz od Jorgandžija

Ronaldo se nije upisao u strelce FOTO: AFP Ronaldo se nije upisao u strelce FOTO: AFP
Sigurno je Kristijano Ronaldo očekivao da će u dresu Juventusa protiv Atletiko Madrida ponoviti ono što je radio kao igrač Real Madrida, ali to se nije dogodilo. Jorgandžije su odigrale sjajan meč i sa 2:0 izašle na kraj sa Starom damom.
 
Ronaldo je imao šanse, ali se nije upisao u strelce. Sada Juve očekuje vrlo težak posao u revanšu. Teško je nadoknaditi 2:0 iz prve utakmice.
 
Portugalcu je bilo krivo zbog ovakvog rezultata, a prilikom prolaska kroz zonu predviđenu za davanje izjava samo je poručio svima kojima je Atletiko u srcu: "Ja imam pet osvojenih Liga šampiona, vi nula".
 
Zvezda Juventusa je bila vređana sa tribina tokom utakmice. Ronaldo je i tokom meča pokazivao pet prstiju navijačima Atletika podsećajući ih da je on sam osvojio najelitnije takmičenje pet puta, a da to Jorgandžije do sada nisu uspele da urade nijednom u istoriji, mada su imale šanse.
 
To je bila njegova glavna poruka posle poraza, a imao je kratak komentar vezan za samu utakmicu i sve što se dešavalo na stadionu Vanda Metropolitano.
 
"Rezultat nije dobar, ali videćemo kako će biti u revanšu", rekao je Ronaldo.
 
Ronaldo je sa Mančester Junajtedom uzeo Ligu šampiona u sezoni 2007/2008, a posle toga je s Real Madridom bio četiri puta prvak Evrope.
 
Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: