Rumenige: Barsa najbolja u Evropi

Svetski sport - Petak 12.04.2013 - 16:33

Predsednik Bajerna Karl Hajnc Rumenige rekao je posle žreba za Ligu šampiona da je uzbuđen što će se njegov tim sastati s Barselonom u polufinalu tog takmičenja

Rumenige: Barsa najbolja u Evropi Rumenige: Barsa najbolja u Evropi

Bajern će 23. aprila dočkeati na Alijanc areni Barselonu u prvom meču polufinala Lige šampiona, dok će u Španiji gostovati nedelju dana kasnije.

"Veoma sam uzubuđen što ćemo igrati protiv najboljeg tima u Evropi. Barselona je za mene pravi reper kvaliteta. Oni su u poslednjih nekoliko godina najviše puta osvajala ovo takmičenje", rekao je Rumenige.

On je dodao da igranje na domaćem terenu u prvom meču polufinala predstavlja prednost, kao i da Barselona za njega predstavlja glavnog favorita za osvajanje Lige šampiona.

"Mislim da to što igramo kod kuće u prvom meču predstavlja malu prednost za nas, uprkos popularnom verovanju da je to mana. Videli smo to protiv Juventusa u četvrtfinalu. Svi su pričali da je to veoma loše po nas, ali mi smo odigrali odličnu utakmicu na svom terenu, pa smo rasterećeni mogli da otputujemo u Italiju. I dalje osećam da je Barselona glavni favorit za osvajanje Lige šampiona, imaju sjajan potencijal u napadu", rekao je predsednik Bavaraca.

U drugom polufinalnom meču sastaće se Borusija iz Dortmunda i Real Madrid.

Beta

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: