Šćepoviću propao transfer u Koreju?

Svetski sport - Subota 19.01.2013 - 16:04

Srpski napadač Stefan Šćepović mogao bi da se ekspresno vrati u Partizan jer je njegov transfer u Busan iz Južne Koreje pod upitnikom.

Šćepoviću propao transfer u Koreju? Šćepoviću propao transfer u Koreju?

Šćepović je sa Milošem Bosančiće im Sretenom Sretenovićem trebalo da predstavlja trio pojačanj Busana, ali je nova uprava tima iz Koreje realizovala transfere samo ove druge dvojice.

Centarfor je u međuvremenu doživeo povredu zadnje lože zbog čega je propustio nekoliko treninga, a njegov menadžer Fakrija Šekularac ističe da je dobio i primamljivu ponudu iz Evrope.

"Sretenović i Bosančić su novi fudbaleri Busana, oduševili su gazde. Jedino u slučaju Šćepovića postoje problemi. Ne znam kako da objasnim gazdi zbog čega smo se udaljili od potpisa. Obavestio sam čelnike Partizana, na vezi smo sa Ljubišom Tumbakovićem, čimi ni se da će se Stefan vratiti u Srbiju", rekao je Šekularac za Sportski žurnal.

Partizan će za transfer Sretenovića dobiti 300.000 evra, dok je na Šćepoviću trebalo da zaradi celi milion. Tumbaković je istakao da neće biti problem ako Stefan ostane u timu.

U međuvremenu, propao je još jedan transfer igrača Partizana, Goran Lovre nije uspeo da na vreme dobije licencu Fudbalskog saveza Irana i registruje se za šestomesečnu pozajmicu u Estregal.

"Zapelo je oko papira, ništa od Irana. Ostajem u Partizanu do leta, daću sve od sebe da se nametnem treneru i izborim mesto u timu", rekao je Lovre koji je u prvom delu sezone igrao samo na početku, a posle imao problema sa povredom i formom.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: