Serena i Hamilton žele Čelsi

Svetski sport - Četvrtak 21.04.2022 - 12:37

Trofejna teniserka i višestruki šampion Formule 1 bi da uđu u novu vlasničku strukturu engleskog kluba.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Ruski milijarder Roman Abramovič, zbog poslova u Engleskoj ugroženih agresijom njegove zemlje na Ukrajinu, odnosno bliskim odnosima sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, već neko vreme nastoji da proda Čelsi, a informacija Skaja kaže da su za kupovinu zainteresovani i slavni i još aktivni sportisti Serena Vilijams i Luis Hamilton.
 
Pomenuti izvor tvdi da će se osvajačica 23 grend slem titula i vlasnik sedam šampionskih naslova pridružiti konzorcijumu koji predvodi ser Martin Broton.
 
Vozač Formule 1 iz Engleske i teniserka iz Sjedinjenih Američkih Država daće po deset miliona funti pomenutom konzorcijumu i time, smatraju, pojačati ponudu u konkurenciji još dva moguća kupca Plavaca.
 
Oboje imaju već razvijene poslove u koje su investirali novac prethodnih godina. Luis je podržao kompanije poput aplikacije Zapp, kojasluži za dostavu hrane i namirnica. Serena ima fond koji investira u jednu start ap kompaniju iz oblasti sportske tehnologije.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: