Silva odabrao Sosijedad i naljutio lacio: Povratak u Španiju Davidova stara želja

Svetski sport - Utorak 18.08.2020 - 14:34

David Silva (34) je posle decenije provedene u Mančester sitiju odlučio da se vrati u rodnu Španiju.

Odbio ponudu Lacija FOTO: EPA Odbio ponudu Lacija FOTO: EPA
On je odbio ponudu Lacija i kao novu sredinu odabrao Real Sosijedad, što je naljutilo Italijane jer iz niko o tome nije obavestio.
 
Poraz Sitija od Liona u Ligi šampiona bio je poslednji meč Silve u dresu engleskog Premijerligaša. U poznim sportskim godinama Silva je potpisao, kao slobodan igrač, dvogodišnji ugovor. Lacio mu je nudio godinu više, ali to nije prelomilo iskusnog Španca koji već neko vreme želi da se vrati u La ligu.
 
Sosijedad je sezonu završio na šestom mestu La Lige i tražio je organizatora igre jer je ostao bez Martina Odegarda koji se vratio u Real Madrid.
 
Silva je u Premijerligi imao 309 nastupa na kojima je postigao 60 golova, a u biografiji će mu pisati i da je igrač koji je u dresu Sitija, dugo, bio rekorder u nastupima na evro sceni (70 utakmica u Ligi šampiona).
 
Nova sezona u La Ligi počinje 12. septembra.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: