Šok: Murinjo ponudio 180 miliona za tandem, Pogba odlazi?

Svetski sport - Četvrtak 19.07.2018 - 07:51

Ako ostvari svoje želje, to će značiti da je Francuz prekobrojan. Problem je što Pogba i pored želje da napusti "Old Traford" nema neku sigurnu opciju.

Žoze Murinjo FOTO: EPA-EFE Žoze Murinjo FOTO: EPA-EFE
Engleski mediji su jutros preneli šokantnu vest. Naime, prema informacijama "Independenta", Junajted će ponuditi Bajernu oko 180 miliona evra za Levandovskog i Tijaga Alkantaru.
 
Da li Murinjo veruje da Poljak i Lukaku mogu da igraju zajedno i da li dolazak Tijaga znači da će Pogba napustiti klub ostaje da vidimo, tek Bajern će biti u dilemi.
 
Naime, Levandovski svim silama želi da napusti klub, što se tiče Tijaga njega su želeli da prodaju, podsetimo, doveli su Gorecku, vratio se Gnabri, videćemo šta će biti sa Renatom Sančezom, a Niko Kovač je tražio da Vidal ostane.
 
Bajern želi još Marsijala, kao zamenu po boku za veterane Robena i Riberija, Dinja iz Barselone umesto Bernata koga žele da prodaju, a ako ode Levandovski, zamena bi bio Timo Verner iz RB Lajpciga za koga su spremni da ponude 100 miliona. Žele i mladog Francuza Pavara koji je igrao odlično na Mundijalu, pa bi ovaj novac od prodaje tandema mogli da potroše veoma brzo.
 
Šta će se desiti sa Pogbom ako dođe Alkantara? On želi u Barselonu, ali male su šanse, pominjan je i Real, u Junajtedu bi sigurno dobio mesto uz Freda i Matića, pa bi Pogba zaista bio na prodaju.
 
Ali, Juventus nema novca, španski klubovi su nezainteresovani, sam igrač ne želi u PSŽ. Kada sve to saberete, jasno je da ima mnogo nepoznanica, no sačekajmo odluku Bajerna koji je tih u ovom prelaznom roku...
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: