Šok u Mančesteru: Zvezda Junajteda optužena za siledžijstvo, klub se oglasio VIDEO

Svetski sport - Nedelja 30.01.2022 - 13:34

Fudbalera Mančester junajteda Mejsona Grinvuda devojka je optužila za nasilničko ponašanje, a na društvenim mrežama pojavile su se slike i navodi da je 20.godišnji vezni fudbaler tukao devojku.

FOTO: EPA FOTO: EPA
Povodom ovih optužbi saopštenjem se oglasio Mančester junajted, navodeći da je upoznati sa slikama i optužbama koje kruže u vezi sa reprezentativcem Engleske.
 
"Za sve koji žele da znaju šta Mejson Grinvud zapravo radi meni", napisala je Harijet Robson, a uz to je izašao i audio snimak na kojem se može naslutiti i seksualno nasilje.
 
"Mančester junajted ne odobrava nasilje bilo koje vrste. Nećemo dalje komentarisati sve dok se ne utvrde činjenice", kaže se u saopštenju kluba.
 
Mejson Grinvud je za Mančester junajted do sada odigrao 83 utakmice u Premijer ligi i postigao je 22 gola, a debitovao je i za reprezentaciju Engleske.
 
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: